In Memoriam

Ted Alfrink
*07-10-1986 - †28-11-2002

Gastenboek


Sunday 30 April 2006 16:24
Naam:Stephanie
website:geen
bericht:Lieve ted..

3 jaar geleden zijn we je verloren..
maar de herinnering blijft bestaan..
weer hoor ik liedje en denk aan de leuke tijden samen met jou..
Tijd verstrijkt maar het gemis blijft!

Mis je!

LiefsTuesday 25 April 2006 23:37
Naam:Fam. Drenth
website:geen
bericht:We lazen de cosmo girl van mei ,mooi geschreven ,gelijk was er voor ons weer de behoefte om weer eens op de site te kijken van Ted,mooi dat jullie dit zo goed bijhouden er komen toch steeds weer dingen ,herinneringen etc. boven die je dan aan kunt vullen.Gaby en ik hebben net het fotoboek van de vakantie weer eens doorgekeken ,toch leuk en tegelijkertijd triest om weer te zien.Toch moet het jullie veel steun geven denk ik ,deze site.Gaat alles verder goed met jullie en Brenda?Hier alles ok.groetjes van ons.Monday 24 April 2006 00:09
Naam:wouter venis
website:geen
bericht:Hallo Jaap, ik heb je al een tijd niet gezien.
Maar gaat het goed met jullie ?
Ik laat regelmatig onze hond Coco uit en kom langs het monument.
Ziet er altijd goed onderhouden uit, alleen is er nu een mol die denkt dat hij er onderdoor kan graven, aan de zijkant van dat grint heeft hij geprobeerd boven te komen. maar gefaald,
het beste wouter venisFriday 21 April 2006 20:37
Naam:Charlotte Bakermans
website:geen
bericht:Wat ziet je graf er nu mooi uit! De steen en het beeld zijn echt prachtig! Ik kom het snel bekijken Ted!

Liefs, CharlotteTuesday 11 April 2006 00:53
Naam:Eric
website:geen
bericht:Beste familie en vrienden van Ted
Ik wil jullie veel sterkte en medeleven wensen met het verlies van jullie zoon het is iets dat niet te beschrijven is maar begrijpen doe ik het wel mijn zoon is verongelukt in 2005.Vele warme groeten Eric pa van steven
members.lycos.nl/stevenderooSaturday 08 April 2006 01:01
Naam:Riky Zoete bier
website:geen
bericht:Hallo lieve familie van Ted , wij maken het zelfde drama mee ,ook onze zoon is omgekomen, tijdens eens vreselik vuurwerk ongluk. Hij was ook pas 29 jaar oud. Van deze kant veel kracht toegewenst. Riky en Theo Zoetebier, ouders van WWw. ingo hoevers.nlSunday 02 April 2006 10:36
Naam:Ton Keus
website:geen
bericht:Tijdens het "surfen" op het net ivm een komende vakantie in Normandie, op 'jouw' site terecht gekomen. Ouder zijnde van 3 kinderen grijpt mij dit best aan.
Woorden schieten mij tekort en lijken mij, als onbekende ook overbodig.Monday 27 March 2006 00:37
Naam:Cindie
website:geen
bericht:Ik wil de familie en vooral de ouders van Ted laten weten dat ik met hun mee voel. Ik ben zelf (nog) geen moeder maar kan me als geen ander voor stellen dat dit het ergste is dat je kan overkomen. Ook mijn (liefste maatje) neef Michel (32) is op 24 April 2005 om het leven gekomen bij een auto ongeluk en ben door een hel gegaan. Ik mis hem elke dag een beetje meer..
Maar ik weet ook dat de pijn op een gegeven moment dragelijk zal worden.. Heel veel sterkte !
Groetje Cindie uit Amsterdam.Friday 24 March 2006 13:03
Naam:saskia holtjer
website:geen
bericht: nog steeds denk ik met regelmaat aan ted en hoe hij mij geinspireerd heeft met het maken van een filmpje over hem.
Ik denk ook aan jullie,zijn lieve ouders en zus en hoe het gemis er niet minder om zal worden maar mischien zelfs wel groter met de tijd.
En daarom nogmaals veel liefde en kracht toegewenst.Sunday 12 March 2006 21:24
Naam:yvonne
website:geen
bericht:Lieve Els en gezin,

Bedankt voor je lieve woorden en het branden van een kaarje bij merlijn* op 3 maart. Het doet me toch altijd weer goed als er een lotgenoot in schrijft en zeker op die extra moeilijke dagen....
Ik denk ook regelmatig even aan jullie en aan jullie geliefde Ted.

Een lieve groet,
Yvonne (moeder van Merlijn*, Fabian en Laura)
www.merlijnmackenzie.nlVorigevolgende