In Memoriam

Ted Alfrink
*07-10-1986 - †28-11-2002

Gastenboek


Monday 28 August 2006 22:16
Naam:Frank L.
website:geen
bericht:Ted

one world one mind one spirit.

You have made a breach into eternity.

Come on and find your way out !

Your ll never be forgotten

forever and ever and ever ........

f......Tuesday 15 August 2006 19:24
Naam:nathalie
website:geen
bericht:Hai,
Ik heb nu pas voor het eerst jullie site gezien,en ik moet zeggen het ziet er prachtig uit!!
Ik zal die dag nooit vergeten wat er is gebeurd en ik denk er nog dagelijks aan,en denk soms tjee wat heb ik geluk gehad op het moment dat Ted zijn ongeluk kreeg lag ik in het tunneltje te vechten voor mijn leven ,wat is de wereld dan toch oneerlijk verdeeld dat ik het red ,en hij niet . En als ik langs de plek kom sla ik altijd een kruisje en hoop dat je ouders en je zus de kracht hebben om toch verder te kunnnen gaan!met dit grote verlies .
En ik ben blij dat ik het lef eindelijk heb gehad om jullie site te bekijken .
veel liefs van nathalieTuesday 15 August 2006 19:18
Naam:nathalie
website:geen
bericht:Hai,
Ik heb nu pas voor het eerst jullie site gezien,en ik moet zeggen het ziet er prachtig uit!!
Ik zal die dag nooit vergeten wat er is gebeurd en ik denk er nog dagelijks aan,en denk soms tjee wat heb ik geluk gehad op het moment dat Ted zijn ongeluk kreeg lag ik in het tunneltje te vechten voor mijn leven ,wat is de wereld dan toch oneerlijk verdeeld dat ik het red ,en jij niet . En als ik langs de plek kom sla ik altijd een kruisje en hoop dat je ouders en je zus de kracht hebben om toch verder te kunnnen gaan!met dit grote verlies .
En ik ben blij dat ik het lef eindelijk heb gehad om jullie site te bekijken .
veel liefs van nathalieSunday 30 July 2006 08:57
Naam:andy
website:geen
bericht:hoi lieve ouders van ted
het is lang geleden dat ik nog eens iets schreef
in het gestenboek maar weet dat ik veel aan ted denk
groetjes van wege andyFriday 07 July 2006 19:51
Naam:Nico Sterk
website:geen
bericht:Beste Jaap,

Ik ben me rotgeschrokken toen ik nietsvermoedend je naam in Google invoerde, en vervolgens tot de ontdekking kwam dat je bijna 4 jaar geleden je zoon door een tragisch ongeval hebt verloren. De pijn en het verdriet over dit grote verlies moeten werkelijk onbeschrijfelijk zijn, en ik kan me levendig voorstellen dat je bang bent dat Ted vroeg of laat in de vergetelheid raakt. Ik leef erg met je mee.

De naam Ted Alfrink kwam me onmiddellijk bekend voor vanwege het prachtige gedenkteken dat je op de kruising Europalaan / Dubbestraat hebt laten plaatsen, en vanwege het opvallende graf dat op het kerkhof staat. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Nuenen, dus het graf en het gedenkteken zijn nooit aan mijn aandacht ontsnapt, maar ik heb de naam van Ted nooit met jou in verband gebracht. Pas na het grondig bekijken van de fotoreportage (mijn complimenten!)wist ik pas zeker dat jij de vader van Ted moest zijn.

Jaap, ik hoop van harte dat je inmiddels erin bent geslaagd om het verlies van je zoon enigszins een plaats in je leven te geven. Ik weet uit eigen ervaring dat een rouwproces een hele tijd kan duren. Bovendien wens ik jou en je familie alle sterkte om het nog resterende verdriet zo goed mogelijk te doorleven en te verwerken.

Ik onderteken dit bericht met een warme groet,

Nico Sterk

PS Ook de site ziet er prachtig uit, ook hiervoor mijn complimenten.Saturday 03 June 2006 17:57
Naam:Jaap
website:geen
bericht:Omdat er nogal wat automatische "spam" in het gastenboek verscheen hebben we moeten besluiten de berichtjes pas na controle zichtbaar te maken.
Dat betekent dus ook dat als u een berichtje in het gastenboek achterlaat, dat dat dan niet meteen zichtbaar is, maar misschien pas na een dag.
Toch waarderen wij de bijdragen in het gastenboek nog steeds heel erg.Wednesday 31 May 2006 01:46
Naam:Yvette
website:geen
bericht:Hallo beste familie van Ted*,

Ik kwam toevallig op deze site. Een mooie herdenkings-site hebben jullie gemaakt voor Ted*. Het is ongeveer 3,5 jaar geleden dat hij is heengegaan maar in jullie hart zal hij altijd aanwezig blijven. Een kind verliezen doet heel veel pijn, het is een pijn die levenslang duurt. Ik ben de grootmoeder van engeltje Kelsey*, overleden op 29 november 2005 aan een spierziekte, hij werd 14 maanden "jong". Zijn mama heeft voor hem ook een mooie site gemaakt: www.kelsey.vlindersite.be. Ooit zien wij onze dierbarn terug, laat dàt een troost voor ons wezen niet? Warme groetjes en een kus in de wind voor Ted* xxx

Liefs van Yvette, grootmoeder van kelseyke* xxx
www.kelsey.vlindersite.beSunday 28 May 2006 22:53
Naam:Ernst
website:geen
bericht:Ey Ted
Sorry dat ik zo weinig tijd heb om me met je site bezig te houden heel veel drukte op het werk en met me eigen bedrijfje op het moment als het goed is moet die spam nu opgelost zijn.Saturday 27 May 2006 23:58
Naam:stefan
website:geen
bericht:hoi ted

ik was een paar weken geleden bij je bedankt voor de - inzichten die je me hebt op gedaan.
ik geloof en weet datje er bent.
ik heb een dal af moeten gaan opertaie,s ect ect
maar geloofde op jouw woord ik zou er komen
ik ben je eeuwig dankbaar
en zal dat nooit aan toeval overlaten
omdat ik ben overtuigt
dat toeval niet bestaat
bedankt ted

voor na bestaande van ted sorry dat ik zo ted aan spreek
hoop dat het niettot vestraties lijd. binnen de familie
maar als je hier over contact met mijn wil hebben op wat ik hier heb geschreven magje me altijd mailen
ps, ik ben die jongen die de sleutel bij teds graf was verlorenTuesday 23 May 2006 09:25
Naam:Papa van Luc
website:geen
bericht:Bij toeval kom ik op dit gastenboek. Het is gisteren precies een halfjaar geleden dat we ons zoontje luc hebben begraven. Woorden zijn nu niet op zijn plaats, alleen stilte voor bezinning.
Maak de tijd het verlies dragelijker ?Vorigevolgende