In Memoriam

Ted Alfrink
*07-10-1986 - †28-11-2002


Video'sDeze files zijn nogal groot, hierdoor kan het even duren voor ze binnen zijn.
U kunt kiezen of u ze wilt kijken of opslaan. Het opslaan doet u als volgt
Dit doet u door met de muis op de file te gaan staan die u wilt zien en
dan de rechter muisknop te klikken. Hierna drukt u op "Save Target As"
Vervolgens word de file gedownload en kunt u op openen kliken als het
downloaden klaar is.
Ted samen met zijn honkbalteam aan het trainen, en een lol die ze hebben, redelijk groot maar wel heel leuk om te zien (29Mb)

Ted en team.mpgDit is een filmpje van de onthulling van het tijdelijk monument wat geplaatst is op de kruising Dubbestraat / Europalaan in Nuenen grootte 28 Mb

monument.mpgEen kort stukje, waar Ted even in beeld komt tijdens het uitdelen van de bloemen als dank voor het optreden tijdens de playback show in "de Akkers" het bejaardencentrum waar Ted werkte.Maar 6 Mb

Ted flowers.mpgTed's Opa, ook wel vaak Henk genoemd..., had een nieuwe camera en deze werd bij ons uitgeprobeerd. Ted zit aan de tafel huiswerk te maken. Deze is de beste kwaliteit, maar wel 29 Mb!

Nieuwe Camera Opa good.mpgTed tijdens zijn vakantie in de zomer van 2002 zingt "Maarja ik heb geen bananen" samen met een grote groep van de camping waar hij logeerde. Totaal 54 MB behoorlijk groot pas op !!

ted ik heb geen bananen.mpgDit is dezelfde video; iets mindere kwaliteit, maar nog maar 14 Mb, dus eenvoudiger te downloaden.

Nieuwe Camera Opa.mpgSamen met Jules, Loes en Jolijn, een geweldige uitvoering van de Ketchupsong. Veel geoefend en dat werpt vruchten af, dat zie je! 46 Mb

ted ketchup song.mpgSaskia Holtjer maakt voor het programma Zap! van Omroep Brabant een korte impressie van Ted's laatste dag.Het is een prachtig filmpje, aangrijpend dat wel. Het is op 27 en 28 oktober 2003 een aantal keren uitgezonden.Let op: 40Mb. Omroep Brabant had nog een paar kleine teksten toegevoegd. Die staan niet op deze versie.

Omroep Brabant De laatste dag.mpgTed tijdens zijn vakantie in de zomer van 2002 zingend samen met een vriend van hem. Totaal 4 MB en dus goed te doen.

Ted zingend.mpgEen gek filmpje van vrienden die aan het skaten zijn. Mooi gemonteerd, iets mindere kwaliteit, maar wel leuk. Ted kon niet skaten, maar kwam er toch even in voor. 45 Mb.

skating.mpgHier zie je Ted playbacken, nou ja, hij danst, nou ja, hij beweegt, op de Rivers van Babylon van Boney M. Een hoogtepunt (ehm) op de playbackshow in "de Akkers". Hij houdt het lang vol... dus 56 Mb!

ted dancing bonniem.mpg