In Memoriam

Ted Alfrink
*07-10-1986 - †28-11-2002

Gastenboek


Wednesday 06 December 2006 17:08
Naam:johan aikema
website:geen
bericht:Lieve Familie

Tijd heelt alle wonden zeggen ze. In ons geval is er een gat in ons geslagen en zijn we geamputeerd. Zo is het, en zo zullen we het voelen helaas. Maar gelukkig hebben we de liefde voor en van onze kinderen nog, en die sterft NOOIT!
Sterkte JohanWednesday 06 December 2006 17:07
Naam:johan aikema
website:geen
bericht:Lieve Familie

Tijd heelt alle wonden zeggen ze .In ons geval is er een gat in ons geslagen en zijn we geamputeerd .Zo is het ,en zo zullen we het voelen helaas . Maar gelukkig hebben we de liefde voor en van onze kinderen nog nog ,en die serft NOOIT!
Sterkte JohanTuesday 28 November 2006 17:24
Naam:Nicolette
website:geen
bericht:
Lieve, onvergetelijke Ted
Vandaag 4 jaar geleden stopte jouw leven en in zekere zin ook het leven van Els, Jaap en Brenda. Het leven wordt immers nooit meer zoals voor Ted....
Het is goed dat er nog veel gesproken wordt over jou.
Daarom deze woorden uit een boek van Louis de Bernieres:
Als geliefde mensen sterven, moet je namens hen voortleven. De dingen zien als door hun ogen. Je herinneren hoe zij altijd bepaalde dingen zeiden en die woorden ook zelf gebruiken.Wees dankbaar dat jij dingen kunt doen die zij niet kunnen, en voel ook hoe treurig dat is.
Vandaag praten en denken we meer dan anders aan jou en zijn we bij elkaar om je te gedenken.
Liefs NicoletteTuesday 28 November 2006 17:21
Naam:Jaap
website:geen
bericht:hgkjgkjgTuesday 28 November 2006 13:14
Naam:yvonne
website:geen
bericht:Lieve Els,

Nog weer even bij jullie geliefde Ted wezen kijken.
Ik dacht aan jullie en zag bij toeval dat het net vandaag 28 november was. Toeval?
Ted zou 20 jaar geworden zijn...alweer 4 jaar geleden. Zo lang geleden maar ook soms als de dag van gisteren.
Mensen, ik denk aan jullie vandaag en brand zo een kaarsje voor jullie geliefde Ted bij de foto van onze Merlijn*

Liefs, Yvonne (moeder van Merlijn*, Fabian en Laura Mackenzie).
www.merlijnmackenzie.nlTuesday 28 November 2006 01:01
Naam:Stephanie
website:geen
bericht:Heey lieve ted

Vandaag 4 jaar geleden zou echt een verschrikkelijke dag worden. Dat verschrikkelijke ongeluk en even later het verschrikkelijke nieuws.. Ik denk nog vaak eventjes aan je en aan de vele leuke momenten die ik met jou heb gehad. Maar vandaag 28 november en 7 oktober zijn de dagen dat ik extra aan je denk en weer een kaarsje voor je zal branden.. Het gemis blijft.. ook denk ik vandaag extra aan je ouders je zusje en je familie heeel veel sterkte voor hun.

Ik mis je

Dikke kus en veel liefsTuesday 28 November 2006 01:01
Naam:Stephanie
website:geen
bericht:Heey lieve ted

Vandaag 4 jaar geleden zou echt een verschrikkelijke dag worden. Dat verschrikkelijke ongeluk en even later het verschrikkelijke nieuws.. Ik denk nog vaak eventjes aan je en aan de vele leuke momenten die ik met jou heb gehad. Maar vandaag 28 november en 7 oktober zijn de dagen dat ik extra aan je denk en weer een kaarsje voor je zal branden.. Het gemis blijft.. ook denk ik vandaag extra aan je ouders je zusje en je familie heeel veel sterkte voor hun.

Ik mis je

Dikke kus en veel liefsTuesday 28 November 2006 01:01
Naam:Stephanie
website:geen
bericht:Heey lieve ted

Vandaag 4 jaar geleden zou echt een verschrikkelijke dag worden. Dat verschrikkelijke ongeluk en even later het verschrikkelijke nieuws.. Ik denk nog vaak eventjes aan je en aan de vele leuke momenten die ik met jou heb gehad. Maar vandaag 28 november en 7 oktober zijn de dagen dat ik extra aan je denk en weer een kaarsje voor je zal branden.. Het gemis blijft.. ook denk ik vandaag extra aan je ouders je zusje en je familie heeel veel sterkte voor hun.

Ik mis je

Dikke kus en veel liefsMonday 27 November 2006 13:03
Naam:Quinry
website:geen
bericht:Twee jaar geleden kwam ik bij toeval op deze site rond deze tijd en stuurde ik jullie een mailtje om jullie sterkte te wensen in deze moeilijke tijd. De datum 28 november zat vanaf dat moment in mijn hoofd en ook vorig jaar stuurde ik een mailtje. Dit jaar wil ik hierbij niet verstek laten gaan, ook al heeft morgen een andere betekenis dit jaar, omdat ik dan mijn schoonvader moet cremeren. Toch wil ik niet nalaten jullie weer heel veel sterkte te wensen op deze voor jullie zo moeilijke dag. Een man van 78 jaar naar zijn laatste rustplaats brengen is wel wat anders dan een jonge knul. Dus ik zal morgen absoluut nog even aan jullie denken. Houd jullie taai!Wednesday 22 November 2006 23:18
Naam:Maria
website:geen
bericht:When tomorrow starts without me,
Do not think were far apart.
For every time you think of me,
I am right there in your heart.

Liefs Maria,
moeder van Roy.Vorigevolgende